Lampard na odlasku o kaosu u Chelseaju: Standardi u momčadi su nikad niži

Foto: Epa

IZA Chelseaja je najgora sezona još otkad je prije 20 godina došao Roman Abramovič. Londonski klub je u posljednjih nekoliko sezona utukao silan novac na pojačanja, posebice u zadnjem prijelaznom roku, no sve to mu je bilo dovoljno tek za očajno 12. mjesto u prvenstvu. Ceh je platila igračka legenda kluba Frank Lampard, koji je pokušao s omiljenim klubom kao trener spasiti sezonu, ali nije uspio. Na klupi će ga zamijeniti Mauricio Pochettino.

Sezonu je započeo Thomas Tuchel, no nakon poraza od Dinama u prvom kolu Lige prvaka uručen mu je otkaz. Njega je zamijenio Potter, koji je trebao krenuti u slaganje momčadi po vlastitom ukusu, ali se nije snašao. Nakon užasnih partija i tek 14. mjesta u ligi, na klupu je došao Lampard po drugi put.

"Standardi su u momčadi nikad niži. Sada mogu biti iskren u vezi s tim jer je ovo moja posljednja utakmica", izjavio je Lampard pa dodao:

"Moramo gurati jedan drugoga i poticati kompetitivnost. Svaka vrhunska momčad to ima. Kada sam stigao, vrlo sam brzo uvidio da toga ovdje nema. Veliki sam ljubitelj Pochettina kao trenera. Mislim da je jako dobar, ali nije stvar u pojedincu", zaključio je Lampard.
 

Pročitajte više