Vaterpolo

Lazio o hrvatskom vaterpolistu koji je gol hodao Rimom: Nije bio ni pijan ni drogiran

Foto: Instagram

NEVJEROJATNE vijesti stigle su jučer iz Italije gdje je hrvatski vaterpolist Sven Augusti (22) napravio nesvakidašnji incident.

Mladić koji je ljetos iz riječkog Primorja prešao u Lazio, hodao je gol po Via del Foro Italico, širokoj i prometnoj ulici u sjevernom dijelu Rima koja vodi do sportskog kompleksa gdje se nalazi Olimpijski stadion. Pri tome su ga izbjegavali motociklisti i automobili, ali u tom izbjegavanju je jedan automobil doživio nesreću te su vozač i suvozač u dobi od 22 i 23 godine ozlijeđeni i prebačeni u bolnicu. Nakon što su došli karabinjeri, Augusti Santini je navodno napao redarstvenike te je priveden.

Danas se oglasio Lazio i objavio da je Augusti u bolnici.

"Naš igrač Sven Augusti trenutačno je hospitaliziran u zdravstvenoj ustanovi radi pregleda. Nakon prvih nalaza, utvrđeno je da je naš igrač negativan na alkohol i drogu. Napominjemo da je Sven nakon dolaska ljetos u Italiju, uvijek imao stav uzornog sportaša i isticao se ponašanjem i predanošću poslu. Uvijek otvoren za razgovor, s iskazanom željom za učenjem i usavršavanjem. U očekivanju daljnjih informacija, Lazio poziva na poštivanje privatnosti sportaša te da se ne podliježe plasiranju neprovjerenih i potencijalno klevetničkih informacija", stoji u priopćenju rimskog vaterpolskog kluba Lazio.
 

Pročitajte više