LeBrona napadaju zbog sinoćnjeg poteza 10 sekundi prije kraja utakmice

Foto: Screenshot Twitter

BEZ dvojice ključnih startera, Gorana Dragića i Bama Adebaya, Miami Heat u trećoj je utakmici NBA finala senzacionalno pobijedio LA Lakerse 115:104, smanjio na 2:1 u seriji i izbjegao "metlu" koja je djelovala neizbježno.

Sve je palo na leđa Jimmyja Butlera koji je odigrao možda i najbolju utakmicu karijere. Zaključio ju je s 40 koševa, 11 skokova i 13 asistencija, pogodio je 14 od 20 šuteva bez ijedne ispaljene trice te 12 od 14 slobodnih bacanja.

S druge strane LeBron James je odigrao za njega neprepoznatljivu utakmicu. Premda je zabio 25 koševa, napravio je nekoliko za njega neuobičajenih grešaka.

U samom finišu utakmice, najbolji igrač današnjice se pokazao kao loš gubitnik. Desetak sekundi prije kraja otišao je ljutit u svlačionicu bez da je čestitao rivalu na pobjedi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BIJEG LEBRONA.

Ovaj potez LeBrona izazvao je bijes košarkaških fanova, koji su Kralja Jamesa napali da je bijegom pokazao nepoštivanje rivala i osramotio se, a neki su se prisjetili bijega Detroit Pistonsa nakon metle u finalu Istoka 1991., što Michael Jordan nikad nije oprostio Thomasu.

Pročitajte više