Ligue 1

Legenda Argentine: Messi će osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om i oprostiti se u Barceloni

Foto: Natacha Pisarenko/AP Photo/Guliver Image

LEGENDARNI veznjak Argentine i Barcelone Juan Roman Riquelme smatra da će se Lionel Messi vratiti u katalonski klub, a da će prethodno osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om.

Messiju je ovog ljeta istekao ugovor u Barceloni, koja je zbog velikih financijskih problema objavila da ne može produljiti suradnji s njim, nakon čega je genijalni Argentinac završio u PSG-u.

Bivši nogometaš Barcelone Riquelme vjeruje da će Messi s francuskim klubom osvojiti Ligu prvaka, ali da će se nakon toga ponovno vratiti u Barcelonu, gdje će okončati karijeru.

"Nadam se da će Messi uživati u Parizu. Ne znam je li to čudno, ali svi smo uzbuđeni zbog toga što ćemo ga gledati kako igra s Mbappeom i Neymarom. Ako sad ne osvoje Ligu prvaka, neće nikako. Mislim da će Messi sa PSG-om osvojiti Ligu prvaka i oprostiti se u Barceloni", izjavio je Riquelme, koji je s Messijem igrao u reprezentaciji Argentine.

Messi je s francuskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor, a po isteku tog ugovora imat će 36 godina, koliko sada ima Cristiano Ronaldo, koji se krajem kolovoza vratio u Manchester United.

Pročitajte više