Legenda Hajduka objavila fotku s Jarnijem: "Navijajte za Dinamo da se Bruno ne ljuti"

Screenshot: Instagram

"DANAS igra Dinamo, navijajte jeb*mu, ne budite klauni, da se Bruno ne ljuti, kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove", napisao je bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić uz fotografiju na kojoj pozira u društvu Roberta Jarnija s osmijehom na licu. Očito je ova objava Vejićev komentar na nedavni skandal nakon kojeg je Jarni smijenjen s mjesta izbornika U-17 reprezentacije.

Podsjetimo, HNS je nedavno smijenio Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije Hrvatske. Jarni je smijenjen nakon što je izjavio da će u susretu Konferencijske lige između Betisa i Dinama navijati za svoj bivši klub Betis. Dinamov dokapetan Bruno Petković Jarnija je nakon toga nazvao klaunom, a Jarni je rekao da on nikome ne treba dokazivati svoje hrvatstvo.

Vejić: Robertova izjava je nespretna, ali iskrena

Ovo nije prvi put da Vejić komentira ovaj slučaj. Ranije je dao svoj sud u kolumni za Dalmatinski portal. "Iako je Robertova izjava bila nepotrebna, možda i nespretna, sigurno nije data iz zle namjere i s ciljem da se nekoga isprovocira. I što je najvažnije, iskrena je. Ali, u nekim organizacijama je to zabranjeno pa čovjek dobije otkaz", napisao je Vejić pa nastavio:

"Family, obitelj kažete. Sretan sam što sam odrastao u obitelji u kojoj te otac neće izbaciti iz kuće jer imaš svoje mišljenje i ne bojiš ga se reći. Niste vi obitelj. Za jednu takvu licemjernu organizaciju u kojoj za jedne vrijede jedna pravila, a za druge druga, postoji puno naziva koji vas bolje opisuju.

I osobno sam nedavno doživio licemjerje samoprozvane Familije, nepoštenje, pogodovanje određenima po babi i stričevima. Izgleda da i za upisat se na Akademiju moraš zvati nekog ministra. Moj će slučaj sigurno dobiti sudski epilog, a vjerujem i Robertov.

A Petkovićeva izjava? Petković Jarnija naziva klaunom. Petković moralizira Jarniju, ejj? Treba li veći dokaz koliko nam je nogomet otišao u neku stvar. Motaj kablove, gasi internet", zaključio je.

Pročitajte više