MILAN

Legenda Milana: Boban je moj brat. Nećemo zaboraviti što su mu idioti napravili

Foto: Getty Images / Guliver Image

LEGENDA Milana Alesandro Costacurta prokomentirao je trenutnu situaciju u Milanu, gdje vlada pravi kaos nakon što je izvršni direktor Ivan Gazidis uručio otkaz Zvonimiru Bobanu. 

Costacurta, koji je nedavno u svom stilu nahvalio Brazilca Ronalda, najprije je govorio o Paolu Maldiniju, koji je još uvijek direktor kluba unatoč odlasku svoje desne ruke, što mu je Boban i bio. 

"Moramo se pobrinuti da Paolo, koji je prije svega pravedan i ujedno kompetentan, stekne dodatno znanje koje mu je potrebno. On je izvanredna ličnost i može nakon svega krenuti iznova. Do prije nekoliko mjeseci svi smo mislili da u Milanu ima previše menadžera, previše ljudi koji bi mogli nešto reći. Sada je situacija drukčija i vjerujem da se može pozitivno odraziti na klub", započeo je bivši talijanski branič.

Potom je prokomentirao odlazak Bobana, s kojim je svojevremeno i igrao na San Siru.

"Pričamo o odlasku mog brata. Svi znamo kvalitetu i temperament Zvone. Gazidis nije posljednji idiot u ovoj zemlji, ali nećemo zaboraviti što je učinio. Međutim, s Paolom pored sebe mislim da se Milan može vratiti pobjedama. Možda ne uskoro, ali će se vratiti. Zato bi Milan trebao zadržati Maldinija", naglasio je Costacurta. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više