Legenda poznata po skandalima hvali se novom kosom: "Nije boljelo, spavao sam"

Screenshot: Twitter

ADRIAN MUTU (45) je početkom 2000-ih bio jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu. Sada je legendarni Rumunj trener Cluja. Na društvenim mrežama se pohvalio da je u turskoj klinici presadio kosu. 

"U Istanbulu sam, pravim frizuru. Vrijeme nikome ne oprašta, a u intervjuima se vidi da mi glava previše sjaji. Bila je to intervencija od nekoliko sati, ali ništa bolno, spavao sam", poručio je Mutu. Klinika u kojoj mu je izvršena transplantacija objavila je fotografije na kojima se vidi da je ugradio kosu na prednjoj strani glave. 

Nakon što je Mutu briljirao u Veroni i Parmi, Roman Abramovič, novi vlasnik Chelseaja, platio je ofenzivca tada ogromnih 22 milijuna eura. I tamo je krenuo sjajno, ali ubrzo se otkrilo da je ovisan o kokainu, zbog čega je suspendiran na sedam mjeseci. Tako su krenuli njegovi problemi.

Padao je doping-kontrole zbog konzumiranja droge, iz reprezentacije je izbacivan zbog opijanja i izrugivanja izbornika, a u privatnom životu mu je bilo jednako burno. Ima četvero djece s tri žene. Igrao je Mutu još za Juventus i Fiorentinu, prošao tri Lige petice, ali nikada nije potvrdio ono što je pokazivao u ranim 20-ima, kada su ga proglašavali nasljednikom Gheorghea Hagija. 

Pročitajte više