Legenda Reala, Barce i Atletica zbunila Španjolsku: "Luđak koji je vjerovao da je Maradona i Ronaldo otišao je iz Madrida"

Foto: Getty Images/ Guliver Image

LEGENDARNI Nijemac, nekad igrač Reala, Barcelone i Atletica te bivši trener Kraljeva Bernd Schuster, za Radio Marcu komentirao je jučerašnju utakmicu između Los Blancosa i Deportiva (6:2) te začudio javnosti.

Nijemac se posebno osvrnuo na igru Isca i Marca Asensia koje naziva "momcima sa sređenim glavama", ali jednoga igrača ipak nije htio imenovati.

"To su dečki sa sređenim glavama. Nisu oni ludi zato što vjeruju. Jedini luđak je otišao, a vjerovao je da je Maradona i Cristiano u jednom."

Na koga je mislio Realov bivši trener, procijenite sami.


Smatra da će najvećih problema u igri imati mladi Morata. Ističe kako Benzema nije lako zamjenjiv, a Morata će se trebati dobro namučiti da mu bude adekvatna zamjena.

"Morata je shvatio tko je Benzema. Vidio ga je izbliza te osjetio njegovu igru. Razumijem da nije lako kad se vraćaš na utakmicu s Juventusom. Pomisliš da možeš nešto popraviti. Ali kad ga dobro pogledaš, to je istreniranost i iskustvo. Ne možeš ništa promijeniti", rekao je nogometaš koji je s Njemačkom 1980. bio prvak Europe.

Bernd Schuster, poznat kao "Plavi Anđeo" početkom 1980-ih bio je ključan igrač Barcelone za koju je nastupao punih osam godina. Premda je bio stup momčadi, uprava Barce 1988. potjerala ga je u Real, s kojim je Nijemac nastavio osvajati titule.

 

 

Pročitajte više