transferi

Legenda se od Reala oprostila slikom s Modrićem: "Ni za tisuću života..."

Foto: EPA

CASEMIRO (30), ikona Reala i jedan od najtrofejnijih igrača u povijesti kluba, nakon deset godina, 336 utakmica i 18 podignutih pehara otišao je u Manchester United. Šokantni transfer ostavlja Real bez nezamjenjivog člana momčadi, zaštitnog znaka trofejne ekipe koja je osvojila tri španjolska i pet europskih naslova. 

Realovci žale jer odlazak Casemira znači kraj ere te legendarnog trojca igrača sredine terena CMK, koji se smatra daleko najboljom veznom linijom u povijesti najvećeg kluba. Casemiro, Modrić i Kroos fenomenalno su funkcionirali šest godina, otkako je Zidane pridružio Brazilca kao osigurača Hrvatu i Nijemcu.

Nakon svakog od brojnih trofeja Reala koje su osvojili fotografirali bi se odvojeno od ostalih, kao trojac koji je funkcionirao kao jedno. Zato su se Modrić i Kroos od Casemira oprostili pismima koje je objavila Marca.

Casemiro se pak od Reala, ali i ostatka nezaboravnog trojca, oprostio zajedničkom slikom s Modrićem i Kroosom te emotivnom objavom na Twitteru. "Proživio sam najljepšu moguću priču u Realu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti jer će ovo zauvijek biti moj dom. Ni za tisuću života ne bih se mogao odužiti Realu i njegovim navijačima za sve ono što ste mi dali. Zauvijek... Hala Madrid."

Pročitajte više