Ovi majstori natjerali su suparničke navijače da im se naklone

Foto: Getty Images/Guliver Image

U 64. minuti okršaja Juventusa i Reala (0:3) u četvrtfinalu Lige prvaka navijači talijanskog kluba naklonili su se Cristianu Ronaldu.

Portugalski nogometaš majstorskim škaricama tada je pogodio za 2:0, a navijači na Juventusovu stadionu impresionirani viđenim ustali su i zapljeskali Realovom majstoru.

Od Realovih igrača sličnu čast dobio je Laurie Cunningham. Dogodilo se to na El Classicu prije 35 godina. Za pobjedu Reala 2:0 zabili su García Hernández i Santillana, ali navijači Barce pljeskali su Cunninghamu koji je svojim potezima izludio obranu katalonskog kluba.

Bilo je to davne 1983. godine. Legendarni Argentinac Diego Maradona zabio je sjajan gol Realu na Santiago Bernabeu, a navijači madridskog kluba čestitali su mu na prekrasnom pogotku.
 

Manchester United je na domaćem terenu u četvrtfinalu Lige prvaka slavio protiv Real Madrida 4:3, a utakmicu je obilježio jedan od najboljih napadača u povijesti, brazilski Ronaldo. Čudesni Brazilac zabio je tri gola, a za vrijeme izlaska iz igre, 65 tisuća navijača Uniteda ispratilo ga je velikim pljeskom.
 


Barcelona je 2005. godine slavila na Bernabeuu 3:0 protiv Reala, a junak dvoboja bio je Ronaldinho. Brazilac je postigao hat-trick, a tisuće navijača najvećeg Barcina rivala naklonilo velikom Ronaldinhu.
 


Tri godine kasnije, navijači Reala ponovno su bili u glavnoj ulozi. Ovoga puta aplauzom su iz igre ispratili legendarnog Del Piera. 
 


Lionel Messi je Atleticu iz Madrida zabio tri komada, a Vicente Calderon je nagradio čudesnu Argentinčevu predstavu.
 


Navijači Espanyola u velikom derbiju protiv Barcelone pljeskom su pohvalili Iniestu, iako je njihov voljeni klub izgubio čak 5:1.
 



Xavi je protiv Athletic Bilbaa demonstrirao svu ljepotu nogometa, a navijači Bilbaa naklonili su se legendarnom kapetanu Barce.

 

Xabi Alonso igrao je u Realu čak pet godina, 2014. je otišao u Bayern, a 2016. godine se vratio na Bernabeu, ali u dresu bavarskog diva, no navijači Reala nisu zaboravili svog ljubimca.
 

Pročitajte više