Legenda West Hama: Trebamo Bilića, Grant je razlog za brigu



IZRAELSKI stručnjak Avram Grant potvrđen je ovaj tjedan za novog trenera nogometaša West Hama, no takav izbor klupskog vodstva nije svima po volji...

Jedan od njih je legendarni napadač Čekićara Tony Cottee koji smatra da je nasljednik Gianfranca Zole na klupi londonskog kluba trebao biti izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Nogometaš koji je u dva mandata u West Hamu zabio 116 golova već je prošli mjesec agitirao za svoga nekadašnjeg suigrača Bilića, a stav nije promijenio ni danas iako su klupski čelnici odlučili drugačije.

"Jako sam, jako zabrinut za našu budućnost. Bilić je bio moj izbor i prije Zole, a bio bi to i sada. On je West Hamov čovjek i navijači bi voljeli vidjeti njegov dolazak. Avram, pak, treba puno toga dokazati", rekao je danas 44-godišnji Cottee u razgovoru za Daily Star.

Podsjetio je da je Grant i u Chelseaju i u Portsmouthu radio samo polovicu sezone.

"Doista ne znamo koliko je on dobar. U Chelseaju je naslijedio iskusnu momčad, a ljudi zaboravljaju da bi Portsmouth s njim ispao iz lige čak i da mu nije bilo oduzeto devet bodova. Istina, odveo je Portsmouth do finala FA Cupa, ali i Millwall je pet godina ranije igrao u finalu. Želim Grantu sve najbolje, ali ponavljam, jako sam zabrinut."

Pročitajte više