REGIJA

Legenda Zvezde: Modrić nije najbolji ni u povijesti Hrvatske, a kamoli u regiji

Foto: EPA

"LUKA MODRIĆ svakako je veliki igrač, jedan od najvećih s ovih prostora. Ali nogomet je zbog toga zanimljiv, puno puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u povijesti, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio", kazao je najveći makedonski nogometaš svih vremena i bivši igrač Crvene zvezde Darko Pančev (54) u razgovoru za Večernji list.

Pančev je legenda ex-Yu nogometa, čovjek koji se sa Zvezdom popeo na krov Europe, a osim Modrića dotaknuo se i Dinama. Poklopilo se da i Dinamo i Crvena zvezda postanu konkurentniji u Europi s aktualnim trenerima Bjelicom i Milojevićem.

"Tako se poklopilo. I obojica su dobri treneri. Ali moje je mišljenje da ako nemaš dobre igrače i dobru momčad, uzalud ti dobar trener. Znači, dobri igrači ipak su ključni za dobre rezultate", rekao je pa dodao:

"Ne želim gledati navijački i favorizirati Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantnija momčad po rezultatima. Trenutačno, te dvije momčadi imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo graditi dobar sastav."

Pročitajte više