Legendarni Krepo vraća se u europski LCS, ali u nešto drugačijoj ulozi

Foto: Riot Games

Jedan od najpoznatijih komentatora u Europi i bivši support igrač, Mitch "Krepo" Voorspoels vraća se u europski League of Legends Championship Series, ovoga puta kao trener ekipe Schalke 04. 

League of Legends ili NBA? Koga ćemo gledati u idućoj sezoni američkog LCS-a?
 
Krepo će na poziciji zamijeniti Michaela "Veterana" Archera, koji je trenirao ekipu sve do ulaska u EU LCS. Veteran je prije nekoliko dana potvrdio da napušta organizaciju, a Kerpo se nakon duže medijske šutnje obratio obožavateljima 16. listopada putem društvenih mreža. 
 
U svom obraćanju Krepo je naveo kako je od sedmog tjedna LCS-a, sve do ispadanju u četvrtfinalu doigravanja natjecanja, potajno trenirao Splyce. Sada će zajedno s Hans Christianom "Liqom" Dürrom, bivšim menadžerom Splycea, prijeći u Schalke 04 Esports. Krepo će trenirati ekipu u proljetnom izdanju europskog LCS-a iduće godine, a Liq će biti glavni čovjek esport sekcije.
 
Foto: FC Schalke 04 Esports
 
Krepo, odnosno Skumbag Krepo, bio je jedan od najboljih europskih support igrača, a igrao je u timovima kao što su CLG.EU, Evil Geniuses i Elements, da bi u posljednjem timu završio igračku karijeru u travnju 2015. Najveći uspjeh u igračkoj karijeri ostvario je s tadašnjim europskim supertimom, CLG.eu kada su 2012. igrali polufinalne World Championshipa.
 
Nakon završetka igračke karijere Krepo se okrenuo komentiranju i bio je jedan od omiljenijih komentatora u LCS-u, sve dok se nije naglo povukao s te poziciju u lipnju. Razlog je bio curenje njegovih eksplicitnih slika na društvenim mrežama.
 
Krepo se nakon duge pauze vraća u europski LCS i esport u kojem je njegova karijera i započela. Njegov povratak sigurno će obradovati mnoge jer je još iz svojih igračkih dana okupio brojne obožavatelje. Sigurno će karizmatični i iskusni Krepo pronaći način kako da pomogne i svome novom timu.
 

 

Pročitajte više