Legende Uniteda porječkale se zbog Perišića: "Kako njega možeš staviti tu?"

Foto: EPA

NEKADAŠNJE zvijezde Manchester Uniteda Rio Ferdinand i Patrice Evra raspravljali su u emisiji na YouTube kanalu FIVE tko bi trebao biti u najboljem sastavu proteklog Svjetskog prvenstva. Ferdinand je najprije uvrstio trojicu Hrvata - Perišića, Modrića i Gvardiola, no nakon rasprave s Francuzom, ostavio je samo Gvardiola.

"Ne možeš Perišića staviti na lijevog beka. Može on to igrati, ali inače ne igra. Prije njega moraju biti Theo Hernandez i Marcus Acuna", rekao je Evra. Ferdinand je prihvatio njegovu sugestiju i u svoj idealan sastav uvrstio lijevog beka Francuske Thea Hernandeza.

Izbacio i Modrića

Bivši engleski branič u svoj je idealan sastav Svjetskog prvenstva uvrstio i Luku Modrića, no i njega je zamijenio nakon kraće rasprave. "Stavit ću ipak Enza Fernandeza", rekao je Ferdinand pa dodao: "On ima 21 godinu i odigrao je sjajno."

Od hrvatskih je igrača u momčadi zadržao samo Joška Gvardiola. "Mislim da mi je on najdraži stoper na ovom turniru. Ispred njega je sjajna budućnost. Messi ga je prešao, no ne može mu se to zamjeriti jer je ipak riječ o Messiju", rekao je Ferdinand.

Najbolja postava Svjetskog prvenstva prema Riju Ferdinandu: E. Martinez - Hernandez, Gvardiol, Upamecano, Hakimi, Ounahi, Griezmann, E. Fernandez - Messi, Mbappe, Alvarez.

 

Pročitajte više