LIGE PETICE

Legendi Arsenala i Francuske u lice je urlao: "Odje*i!" U sekundi se našao na podu

Foto: EPA-EFE

U ZAOSTALOJ utakmici 33. kola engleske Premier lige Everton je pobijedio Crystal Palace 3:2 i tako osigurao ostanak u društvu najboljih, nakon što je uspio preokrenuti ogroman zaostatak od 2:0 na poluvremenu. Everton sada pred Leedsom i Burnleyjem ima četiri boda prednosti kolo prije kraja i više ne može ispasti u Championship.

Nakon susreta navijači su provalili u teren kako bi proslavili ostanak u ligi, ali neki od njih su se previše zanijeli. Na internetu se pojavila snimka kako jedan navijač Evertona prati trenera Crystal Palacea, legendarnog igrača Francuske i Arsenala Patricka Vieiru, te mu u facu urla: "Odjebi! Odjebi!"

Vieira nije imao razumijevanja za nasilnika te ga je udario jednim low kickom koji je poslao navijača na pod. Uskoro se situacija primirila, a reakcija trenera londonskog kluba jedna je od glavnih tema otočkih medija.

Neki kritiziraju Vieiru i smatraju da treba biti kažnjen. Drugi imaju razumijevanja s obzirom na to da je navijač bio izuzetno bezobrazan te je provocirao probleme. Ostaje za vidjeti hoće li ga kazniti FA savez. 

Pročitajte više