Leko: Neki misle da smo Barca i igraju tiki-taku. Izgledamo glupo

Foto: EPA

IVAN LEKO odradio je šestu utakmicu na klupi Standard Bruggea i pritom pretrpio treći poraz na gostovanju kod Westerloa (1:2). Njegova je momčad na desetom mjestu ljestvice belgijskog prvenstva, sve dalje od pozicija koje vode u europska natjecanja.

Bivši trener Hajduka bio je ogorčen raspletom ove utakmice i ljutit zbog nove utakmice bez osvojenog boda. Nije zadovoljan predstavama koje pružaju njegovi igrači, a sve to sažeo je u izjavi nakon utakmice kada je naglasio koji su problemi.

Leko: Osjećao sam manjak samopouzdanja

"Osjećao sam nedostatak samopouzdanja kod svoje momčadi. Neki misle da smo Barcelona i igraju neku tiki-taku, a tako zapravo samo izgledamo glupo. Stigli smo na ovu utakmicu puni samopouzdanja nakon prošlotjedne pobjede, ali to nije bilo dovoljno. Nismo dorasli tom zadatku", rekao je Leko i dodao:

"Prvo poluvrijeme nije bilo loše, ali sam razočaran nastavkom. Izgubili smo previše duela, premalo stvarali šanse. U važnim utakmicama, kao što je bila ova u kojoj se bodovi broje dvostruko, ne možete si priuštiti da ne budete 100 posto. Ovo mi je najgore razdoblje otkako sam ovdje u Belgiji. Jako sam ljutit."

Pročitajte više