KONFERENCIJSKA LIGA

Rijekin junak: Vidjeli smo da se s njima može igrati, samo moramo biti hrabriji

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke odigrali su 1:1 s PAOK-om na gostovanju u Solunu u prvom susretu završnog kola za plasman u skupine Konferencijske lige. Nogometaši Gorana Tomića bili su u prednosti od 31. minute do posljednjih trenutaka sudačke nadoknade, kada je gol Ivana Lepinjice poništio autogol Nike Galešića.

"Remi je jako dobar rezultat na gostovanju kod PAOK-a, odmah bismo ga potpisali prije utakmice. Vidjeli smo da se s njima može igrati, moramo samo u uzvratu biti hrabriji i koncentriraniji", izjavio je nakon utakmice Rijekin strijelac te nastavio:

"Nije bilo lako, bili smo umorni, a oni su nas pritiskali cijelo vrijeme. Bit će nam žao zbog primljenog pogotka, jer bismo ušli u utakmicu na Rujevici s prednošću."

 

Prokomentirao je potom Lepinjica i pogodak koji je postigao.

"Izgubili smo loptu pa je osvojili, odigrali smo dupli pas, opalio sam i ušla je… PAOK? Žele igrati i znaju igrati. Morat ćemo na Rujevici pokazati više, ali može se s njima nadigravati. Jedva čekamo uzvrat. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, s njima je sve lakše", zaključio je Lepinjica.

Pročitajte više