Transferi

Lepinjica otišao iz Rijeke: Vrijeme je za nove izazove

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

VEZNJAK Rijeke Ivan Lepinjica karijeru će nastaviti u redovima njemačkog drugoligaša Arminije iz Bielefelda. Lepinjica će u Arminiju otići na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa.

"Na početku želim zahvaliti svima u klubu. Iza mene je više od 100 nastupa u dresu Rijeke, želim zahvaliti svima od predsjednika Damira Miškovića i Uprave kluba, svim trenerima s kojima sam radio i suigračima, kojima želim sve najbolje u nastavku sezone. Vjerujem da imamo dobru ekipu i da će suigrači ostvariti odlične rezultate", rekao je Lepinjica na oproštaju od Rijeke.

Za Rijeku je debitirao 22. veljače 2019. u utakmici na gostovanju kod Rudeša. Mjesec kasnije zabio je prvi od tri gola u bijelom dresu. S Rijekom je 23-godišnjak osvojio dva Kupa Hrvatske. 

"Kao što sam već istaknuo u nekoliko navrata pobjede u finalu Kupa protiv Dinama i Lokomotive, utakmice u kojima sam igrao, sigurno su najljepše uspomene za mene u dresu Rijeke. Tu je naravno prvijenac protiv Osijeka, gol protiv PAOK-a, plasman u Europa ligu pobjedom protiv Kopenhagena. Sve u svemu, iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena", zaključio je.

Pročitajte više