Igor Tudor

L'Equipe objavio kojim je riječima Tudor otpisao zvijezdu Marseillea

IGOR TUDOR pobjedom je debitirao kao trener Marseillea. Njegova se momčad vrlo lako obračunala s Reimsom te došla do pobjede 4:1. Utakmica će se pamtiti po tome što su navijači Marseillea na debiju izviždali hrvatskog trenera.

Takva reakcija je revolt navijača zbog odnosa Tudora prema igračima, a na nju se osvrnuo i sam Tudor na konferenciji za medije nakon utakmice. "Što se tiče zvižduka, ja sam još bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći da su navijači uvijek u pravu. Mi igramo za njih, bez njih nema nogometa. Navijači su temelj, njima također čestitam na atmosferi koju su napravili. Svaki dan ću raditi za dobrobit kluba i za dobrobit navijača."

Tudor se posvađao s nekoliko igrača Marseillea, a najžešću svađu navodno je imao s Jordanom Amavijem. L'Equipe je objavio da su se Tudor i Amavi posvađali na jednom treningu u Engleskoj i da je hrvatski trener otpisao 28-godišnjeg beka. "Dok sam ja tu, nećeš više nikad zaigrati", rekao je Tudor, otkriva L'Equipe.

Amavi je propustio utakmicu protiv Reimsa i Marseille ga pokušava prodati. U klub je stigao 2017. godine za 12 milijuna eura iz Aston Ville i dosad je odigrao 127 utakmica.

Rongier: Tudor nije tiranin

Nedavno je u Tudorovu obranu stao nogometaš Marseillea Valentin Rongier koji tvrdi da Hrvat nije tiranin kakvim ga mediji predstavljaju. "Trener voli da se zna red i da je sve ozbiljno. Kad smo na terenu, nema smijeha. On je tip koji želi da sve bude kako je zamislio, s velikim intenzitetom. I ne, on nije tiranin."

Pročitajte više