LIGUE 1

L'Equipe: S Tudorom se sukobio još jedan igrač Marseillea. Spakirao se na poluvremenu

Foto: Profimedia

VEZNJAK Matteo Guendouzi posljednji je u nizu Marseillevih igrača koji se sukobio s trenerom Igorom Tudorom, piše L'Equipe. Oni su imali "živopisnu razmiricu" na poluvremenu prijateljske utakmice koju su izgubili od Milana, a točan uzrok se još ne zna. Nakon toga 23-godišnji Francuz otišao se istuširati, spakirao se i nije se vratio na drugo poluvrijeme.

U predsezoni su se Tudoru suprotstavili i Gerson i Jordan Amavi, a klub je početkom tjedna pustio informaciju da su igrači tražili sastanak s upravom zbog nezadovoljstva Tudorovim metodama. Kapetan Dimitri Payet rekao je da niti jedan igrač nije tražio takvo što, ali mnogi se igrači teško prilagođavaju Hrvatovom autoritativnom stilu u usporedbi s bivšim trenerom Sampaolijem.

Igrači su navodno nezadovoljni prenapornim fizičkim pripremama, treninzima u sedam navečer te zbunjeni statusom Senegalca Dienga, kojeg je Tudor otpisao iako se čini idealnim za njegov stil igre. Bivši trener Hajduka i pomoćni trener Juventusa ne oklijeva ni s izostavljanjem zvijezda iz momčadi kako bi uspostavio autoritet.

Pročitajte više