Lewandowski nije vjerovao koliko godina ima, a Barcelona mu nudi novi ugovor

Foto: EPA

BARCELONA je ponudila novi ugovor supertalentiranom stoperu Pauu Cubarsiju (17), objavio je insajder Fabrizio Romano. Prema podacima Transfermarkta, Cubarsi trenutno ima ugovor koji vrijedi do 2026., no Katalonci ga žele vezati uz klub na dulji period te mu nude veću plaću. Također, novi ugovor uključuje otkupnu klauzulu od milijardu eura, što više nije tako rijetka praksa u nogometu.

Barcelona se nada da će do kraja sezone završiti pregovore sa Španjolcem, koji još nije napunio ni 18 godina, a koji je krajem ožujka debitirao za A reprezentaciju Španjolske u porazu od Kolumbije (0:1) i remiju s Brazilom (3:3). U tim je utakmicama ukupno odigrao 16 minuta.

U momčadi trenera Xavija Hernandeza postao je standardni prvotimac od kraja siječnja i tako je dosad sakupio 13 nastupa u svim natjecanjima. Transfermarkt, stranica specijalizirana za vrijednost nogometaša, procjenjuje ga na 25 milijuna eura.

Lewandowski nije vjerovao koliko Cubarsi ima godina

Napadač Barcelone Robert Lewandowski, objavili su španjolski mediji, nije vjerovao Cubarsiju koliko ima godina. Razgovor je navodno ovako tekao:

Lewandowski: "Pau, jedno pitanje: koliko imaš godina?"

Cubarsi: "Imam 16 godina."

Lewandowski: "Pitao sam te da mi kažeš koliko imaš godina. Nemoj me praviti budalom."

Cubarsi: "Kunem ti se da imam 16 godina."

Lewandowski: "Ne mogu vjerovati da si odigrao ovakvu utakmicu sa 16 godina. Takvo nešto nisam nikad vidio."

Pročitajte više