Liga prvaka: Široki u Bakuu brani 2:1 s Pecare

DANAS su na rasporedu uzvratne utakmice 1. pretkola Lige prvaka. Široki u 16 sati gostuje u Bakuu gdje čuva 2:1 sa Pecare. Zanimljiv je i susret Shelbournea i Reykjavika.

Prošlog utorka je Široki Brijeg nakon dominatnije i kvalitetnije igre poveo 2:0. No, opuštanje u posljednjim trenucima stajalo ih je primljenog pogotka, pa su šanse za prolaz u drugo pretkolo i susret protiv Olićevog CSKA sada podjednake.

Utakmica na stadionu Tofig Bakhramov u Bakuu počinje u 16 sati (19 po lokalnom vremenu), a sudi slovačka trojka.

Neftchiju se vraća ponajbolji igrač Gurbanov kojeg nismo gledali na Pecari. Iako su prvaci BiH pred sobom imali dug put do Azerbejdžana, stići će se odmoriti do početka utakmice. Obje momčadi bit će kompletne, a u obrani Širokog gledat ćemo iskusnog Antu Petrovića.

"Dat ću sve od sebe da postignemo taj gol, no uopće nije važno tko će se upisati u strijelce, nego je važno samo proći dalje. Ma ne moramo ni dati gol, ali u tom slučaju ga ne smijemo ni primiti, neka bude 0:0 pa ćemo ugostiti CSKA" -kazao je za Pincom.info Hrvoje Erceg, napadač Širokog Brijega.

Nama je zanimljiv i susret irskog prvaka Shelbournea i prvaka Islanda KR Reykjavika. Pobjednik ide 28. srpnja na noge Hajduku. Prva utakmica na Islandu završila je 2:2 nakon što su domaćini sve do završnice vodili 2:0. Sada su Irci u prednosti. U posljednje vrijeme Shelbourne ima problema u prvenstvu, no to je samo znak da su sve podredili Ligi prvaka. Utakmica počinje u 20:45.

Ostale utakmice:

18:00 HJK Helsinki (Fin) - Linfield (S.Ir) (1:0)
18:00 Jeunesse (Lux) - FC Sheriff (Mol) (0:2)
18:00 Kaunas (Lit) - Sliema (Mal) (2:0)
18:00 KF Tirana (Alb) - Gomel (Blr) (2:0)
18:00 Pyunik Yerevan (Arm) - Pobeda (Mak) (3:1)
20:00 HB Thorshavn (Far) - WIT Georgia (Gru) (0:5)
20:00 Rhyl (Wal) - Skonto Riga (Lat) (0:4)
20:15 Nova Gorica (Slo) - Flora Tallinn (Est) (4:2)
20:45 Shelbourne (Irs) - Reykjavik (Isl) (2:2)

M.R.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.