"Livaja je veliki igrač, a oni se ne smiju ponašati ovako"

Foto: Luka Stanzl, Milan Šabić/Pixsell

MARKO LIVAJA je jedan od tri igrača Hajduka koja su dobila žuti karton u 37. minuti utakmice 28. kola SuperSport HNL-a protiv Istre (2:2). Lukas Grgić prvo je požutio zbog prekršaja, a zatim su zbog prigovora glavnom sucu Anti Čulini opomene dobili i Ferro te Livaja, koji je pritom bio posebno žestok.

Livaji je to treći akumulirani žuti karton u prvenstvu pa će zbog toga propustiti gostovanje u 29. kolu kod Rijeke. Tu utakmicu slobodno možemo nazvati najtežom gostujućom za Hajduk do kraja sezone.

"Ako smo kritizirali Antu Ercega za njegovo ponašanje, ovo nije ponašanje adekvatno za velikog igrača i reprezentativca kakav je Livaja. Osjetio je da utakmica ne ide u smjeru u kojem se on nadao. Onda dodaš još Grgića koji unosi nervozu, nestabilnost u zadnjoj liniji koju je Hajduk imao i jasno je da će doći do problema", komentirao je hrvatski trener Tomislav Ivković u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Marijo Strahonja u emisiji Stadion o suđenju Ante Čuline i "poplavi kartona" na utakmici Hajduk - Istra 1961. Više 👉 https://bit.ly/3nNtLIT

Objavljuje HRT Sport u Nedjelja, 9. travnja 2023.

Pročitajte više