Livaja se nakon neslavne panenke opušta u Grčkoj uz zvijezdu Eurosonga

Foto: Instagram

LOKOMOTIVA je u 27. kolu SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1 golovima Roberta Mudražije u 26. i 60. minuti. Hajduk je od 24. minute igrao s igračem manje nakon što je Dino Mikanović dobio dva žuta kartona. Marko Livaja je u 96. minuti ublažio poraz domaćina krasnim golom škaricama. No nitko od hajdukovaca, ali i nogometne javnosti općenito, nakon utakmice ne govori o toj Livajinoj golčini, nego o njegovom teškom i neozbiljnom promašaju.

Penal koji je Hajduk morao zabiti Livaja je izveo nonšalantno i neozbiljno

Pri vodstvu Lokomotive 1:0 i kada je Hajduk i s igračem manje napadao, dosuđen mu je penal. Livaja je naravno preuzeo njegovo izvođenje, ali to je uradio nevjerojatno nonšalantno. U situaciji kada Hajduk mora zabiti i izvesti preokret za pobjedu s igračem manje i dok se lomi prvenstvo u kojem se neizvjesno bori za naslov s Rijekom i Dinamom, Livaja je pucao panenku. Udarac je obranio Nikola Čavlina, koji je loptu preusmjerio u stativu i tako spasio svoju momčad u ključnom trenutku. Hajduk je pak tako osudio na poraz, kojim su Splićani pali na četiri boda manje od vodeće Rijeke, dok ga Dinamo može preteći nakon što odigra zaostalu utakmicu protiv Varaždina.

Livajina nonšalancija devet kola prije kraja mogla bi tako Hajduka praktički koštati naslova. On je nakon skupog promašaja otišao na odmor u Grčku. Tamo koristi pauzu zbog utakmica reprezentacija. Livajina žena Iris otkrila je na Instagramu da je s mužem u Ateni. Tamo su u društvu s Anelom Šabanadžovićem, nogometašem bivšeg Livajinog kluba AEK-a, te suprugom tog igrača uživali u koncertu Eleni Fourneire. Ta pjevačica inače je drugoplasirana na Eurosongu. 

Pročitajte više