hnl

Livajinog oca ispratili kaštelanski malonogometaši: Ikono, neka ti Bog daruje pokoj

Foto: Facebook

POGIBIJA Milana Livaje (56), oca najboljeg Hajdukovog nogometaša, Marka Livaje, potresla je sve koji su ga poznavali. Od njega su se emotivnom objavom na Facebooku oprostili organizatori malonogometnog turnira u Kaštel Lukšiću. "Jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača turnira svih vremena!

Čovjek čiji se potezi i dan danas prepričavaju, koji je uveo neke nove standarde i dimenzije na poziciji golmana i izvodio 'štipalice' prije svih, osvojio sve živo na male branke i u više navrata uspješno branio titule, o čijem se partnerstvu sa bratom po balunu Pikolom još uvijek priča u superlativu jutros nas je prerano napustio.

Teško je uopće zamisliti turnir bez njegovog prisustva i onog zaraznog osmijeha kojim je svaku večer ispunjavao lukšićku arenu. Bez njegovih savjeta sa tribine koji su često bili spasonosni pojedinim ekipama koje bi se pogubile i počele srljati. Bez komentara i analiza, podbadanja i zafrkancije ove uvijek raspoložene ikone. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a našem dragom Livome, Bog neka daruje mir i pokoj vječni. Počivao u miru Božjem."

Pročitajte više