Livaković stigao u Zagreb. Posljedice jučerašnjeg napada su mu vidljive na licu

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

DOMINIK LIVAKOVIĆ je danas stigao u Zagreb na okupljanje reprezentacije. Hrvatski reprezentativni golman se tako na dispoziciju izborniku Zlatku Daliću stavio samo dan nakon što je napadnut nakon utakmice njegovog Fenerbahčea. Kao što se vidi na fotografijama, posljedice napada su minimalne, vidi se samo ozljeda na licu, vjerojatno točno tamo gdje je pogođen predmetom s tribine.

Podsjetimo, derbi Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3) u 30. kolu turskog prvenstva zgrozio je tursku, ali i svjetsku nogometnu javnost. Najgore je u nezapamćenim neredima prošao Dominik Livaković. Golmanu Fenera i reprezentacije Hrvatske se u devetoj minuti sudačke nadoknade ukazivala pomoć, a netko s tribina je nepoznatim predmetom, navodno kovanicom, pogodio Livakovića u glavu, što mu je raskrvarilo bradu. 

Ubrzo nakon toga sudac je označio kraj, na što su igrači Fenerbahčea burno slavili veliku pobjedu. To je razbjesnilo navijače Trabzona. Oni su s više strana utrčali u teren i napali suparničke nogometaše. Dok su neki igrači Fenera stali na crtu domaćim huliganima, Livaković se išao spasiti bijegom u svlačionicu. Dok je utrčavao u tunel, navijač domaćih ga je snažno udario šakom u glavu.

Pročitajte više