VIDEO Ćiro zbog Mamića skoro prekinuo live intervju: Razjebala si me, on je vlasnik Hrvatske

Foto: Press

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ održao je predavanje na Football Festu, koji je počeo jučer na Zagrebačkom velesajmu. Nakon toga "trener svih trenera govorio je za Index o prilikama u hrvatskom nogometu. 

"Mamić je apsolutni vladar hrvatskog nogometa i to je samo budalama normalno"

"Ne može Mamić zakamuflirati sve. On je bio i ostao apsolutni vladar hrvatskog nogometa i to je ono što nikako nije dobro. Neka bude vladar, ali ne apsolutni. Nek bude u Dinamu, ali ne i u reprezentaciji. To nije normalno. Mamić je apsolutni vlasnik, i Čačića i svih ostalih. Samo za budalu je to normalno. Hrvatska vlada, koja to dozvoljava - oni su budale. Oni nemaju svijest značaja hrvatskog nogometa kao najvećeg ambasadora kojeg smo mogli poželjeti. Oni dozvoljavaju sve moguće anomalije jer su nesposobni".

"Cico nije zaslužio otkaz u Dinamu"

"Vrlo teško sam doživio odlazak Cice Kranjčara. Ne slažem se s tim. Cico nije zaslužio otkaz u Dinamu, jer je on više od običnog trenera u Dinamu. Jednostavno, ikona. No, ljudi u Dinamu su si dozvolili luksuz da ga smijene, kao da je on mačji kašalj"

"Dinamo će biti prvak, a Petev je dobar trener"

"Pratim utakmice u HNL-u. I ako sam loš prognozer, Dinamo će biti prvi unatoč velikom zaostatku, jer je sigurno da ima najbolju momčad. Također, čini mi se nakon Seville da je i trener Petev nadaren, iako su Bugari govorili da je loš trener a ja popušio tu priču. Ipak, izgleda da je jako dobar i da će biti prvi. Dinamo ima talent, no nema još uvijek kontinuitet"

>>> PROŠETALI SMO S KAMEROM KROZ RAJ ZA LJUBITELJE NOGOMETA. Pogledajte video. 

Ambasadori Football Festa, na kojem je Blažević održao predavanje, su Dario Šimić i Aljoša Asanović. Svi sudionici Football Festa imat će priliku sudjelovati na nagradnom natječaju koji im može donijeti putovanje i smještaj u Barceloni za dvije osobe i dvije ulaznice za najveću nogometnu utakmicu na svijetu, Barcelona – Real Madrid, koja će se 4. prosinca održati na Camp Nou.

Također, na Football Festu sudionici će imati priliku okušati se u novim nogometnim igrama, između ostalog i u divovskom nogometnom pikadu. Pravila su jednostavna, kao i kod običnog pikada, jedino što umjesto strjelicama metu gađaju nogometnim loptama.

Sudjeluju i svi koji su na bilo koji način povezani s nogometom. Nogometni klubovi, savezi i tvrtke iz svih dijelova srednje i jugoistočne Europe. Veliki naglasak stavit će se na trendove i tehnologiju budućnosti u svim segmentima koji imaju veze s nogometom. Sudionici će imati priliku besplatno isprobati Virtual Reality tehnologiju, suvremene modele sportske opreme, softvere za praćenje utakmica i treninga.

Europski prvak u freestyleu održat će radionice

Na Football Fest je prisutan i Tobias Becs, europski prvak u atraktivnom freestyleu. Becs će u subotu i nedjelju održati radionice i demonstracije u ovoj popularnoj nogometnoj vještini, a osim Becsa, na događaju će sudjelovati najbolji freesytleri i igrači uličnog nogometa iz regije.

Dnevna ulaznica košta 20 kuna za Football Fest i postoji mogućnost kupnje obiteljske ulaznice (za 4 osobe) za 70 kuna. Za sve posjetitelje Football Festa koji dolaze vlakom, omogućeno je 40% popusta na povratnu kartu.

 

Pročitajte više