Liverpool, Ajax i Red Bull Salzburg zainteresirani za Antolovića!

PREMA informacijama koje stižu iz Vinkovaca, Liverpool, Ajax i Red Bull Salzburg zainteresirani su za vratara Cibalije Marjana Antolovića.

"Da, čuo sam za ta tri kluba, a mogu reći da ima još zainteresiranih, samo još nije vrijeme za objavu i tih informacija. Znam da su sva tri kluba, odnosno njihovi menadžeri gledali utakmice u kojima sam branio, o tome me izvijestio naš predsjednik. Ne mogu reći koliko su ta praćenja ozbiljna i hoće li od toga nešto biti, ali godi čuti da se zanimaju za mene", rekao je Antolović za Glas Slavonije.

"Tko ne bi volio karijeru nastaviti u nekom inozemnom klubu? Ne nadam se previše, jer zimus sam umalo otišao pa je stvar propala, tako da se ne radujem unaprijed, dok ne bude nešto konkretno. Za sada mi je najvažnije što branim u Cibaliji i da to radim uspješno. Meni je velika stvar što sam prvi vratar i što sam stekao ogromnu afirmaciju u samo godinu dana", dodao je.

"Moglo bi se nešto više znati za nekih mjesec dana, ali sigurno će sve biti gotovo do početka Svjetskog prvenstva u nogometu. Koji će to klub biti, vidjet ćemo, ali se nadam da ćemo i ja i Cibalia biti u konačnici zadovoljni", za kraj će mladi vinkovački vratar.

Pročitajte više