liga prvaka

Liverpool je u 10 minuta zabio tri gola. Pogledajte što radi golman Villarreala

Foto: Screenshot

LIVERPOOL je opasno živio u prvih 45 minuta na gostovanju kod Villarreala. U uzvratu polufinala Lige prvaka Englezi su donijeli velikih 2:0, ali domaćin je odigrao maestralno prvo poluvrijeme i već nakon 45 minuta poništio prednost Redsa iz prvog susreta. Liverpool u prvom dijelu nije imao nijedan gol. No u nastavku je priča bila posve drukčija.

U 62. minuti Fabinho je zabio za smanjenje vodstva Villarreala na 2:1. Veznjak Liverpoola vidio je da ga golman Villarreala Rulli cima da će izaći na povratnu loptu pa je opalio po golu. Rulli se nije stigao namjestiti i lopta mu je prošla kroz noge u mrežu. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO GOLA FABINHA

Samo pet minuta kasnije Liverpool je vratio stvari na početak. Luis Diaz je zabio za 2:2. Bila je to vrlo jednostavna akcija. Salah je ubacio s desne strane lijevom nogom, a Diaz je uspješno izbjegao zaleđe i našao se sam pred Rullijem. Kolumbijac je iz neposredne blizine zabio glavom, ponovno kroz noge golmanu Villarreala.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO GOLA DIAZA.

U 73. minuti Liverpool je zabio i treći gol. Opet nakon bizarne pogreške golmana Rullija. Vratar Villarreala je bez ikakve potrebe izašao na centar i napao Manea, ovaj ga je prošao i mirno zabio u praznu mrežu za konačnih 3:2 i potvrdu plasman u finale Lige prvaka. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO GOLA MANEA

Pročitajte više