LONDONSKA KRIZA Arsenalu se ovo nije dogodilo 22 godine

Foto: Hina

ČETVRTI poraz u posljednjih pet utakmica u Premier ligi doživio je Arsenal. Topnici su u velikoj krizi, a ovog puta ih je srušio WBA s 3:1 u 29. kolu. Momčad Arsene Wengera nalazi se na petom mjestu i sve je dalje od Lige prvaka.

> ZRAČNA BITKA OKO WENGERA Iznad stadiona na kojem igra Arsenal, kruže avioni s ovim porukama

Gosti iz Londona su dva od tri gola primili nakon kornera. Prvo ih je načeo Dawson nakon ubačaja Chadlija u 12. minuti, ali je već u 15. Sanchez od grede uspio izjednačiti poslije asistencije Xhake. 

Međutim, u drugom poluvremenu Arsenal je doživio i konačni pad. Robson-Kanu je u 55. pogodio za novo vodstvo domaće momčadi, a točku na i stavio ponovno Dawson poslije kornera u 75. minuti, za veliku pobjedu. 

"Bila je to tipična utakmica Premier lige. Momčad koja voli igrati i momčad koja se brani dobro. Oni su nam zabili iz prekida i iz kontre i to je jedina razlika. Bili smo naivni i kažnjeni smo. Šteta. Nismo kreirali dovoljno. Izgubili smo Sancheza u drugom dijelu, a prvom je bio naš najopasniji igrač", rekao je Wenger, a zatim progovorio o svojoj budućnosti na klupi...
 
"U situaciji smo u kojoj nismo bili nikad prije. U velikim smo problemima, no moramo pronaći rješenje. Moramo se ujediniti. Znam što ću raditi u budućnosti, a vi ćete uskoro znati', zaključio je Francuz.

 

 

Pročitajte više