Lovren: Reći ću Čačiću da ne idem na Euro ako me ne vidi u prvih 11

Foto: Hina

DEJAN LOVREN novi je problem u svlačionici hrvatske reprezentacije koju vodi Ante Čačić. Branič Liverpoola oštro je reagirao na nedavni potez izbornika koji mu nije dao priliku u prijateljskoj utakmici s Mađarskom prije dva tjedna.

Lovren je stigao na pripremne susrete za Europsko prvenstvo koje počinje za dva mjeseca, dobio je obećanje izbornika da će igrati jedno poluvrijeme u Budimpešti, ali nakon 15 minuta zagrijavanja Lovren je sjeo na natrag na klupu i naljutio izbornika. Ipak, nova Lovrenova reakcija mogla bi dodatno razljutiti Čačića nakon što ga je reprezentativac prozvao u istupu u Sportskim novostima.

Lovren, koji se po povratku od ozljede vratio u formu, rekao je kako ne misli da je napravio nešto loše jer u Liverpoolu nakon 15 minuta zagrijavanja obično sjedne na klupu. No, priznaje da nije zadovoljan Čačićevim odnosom.

"Rekao mi je da ću igrati drugo poluvrijeme, rekao je da će svi dobiti priliku, a ja na kraju nisam dobio. Pao mi je mrak na oči", kaže Lovren i dodaje kako s Ćorlukom, s kojim bi trebao činiti stup hrvatske obrane, nikada nije igrao zajedno u sustavu s četiri u zadnjoj liniji.

"Igrali smo u Osijeku s trojicom iza, nismo bili uigrani, a u onom blatu nismo ni mogli bolje. Ako me želiš uigravati, onda me trebaš odmah uigravati, a ne zadnje dvije utakmice prije Eura. Kako ću se pokazati u 3-5-2 kada se ne sjećam kada sam to igrao?", rekao je Lovren za SN.

Lovren je poručio da se ne misli ispričati Čačiću zbog svog poteza i da će mu otvoreno reći da ne ide na Euro ako nije u prvih jedanaest.

Pročitajte više