Hrvatska

Lovren o atmosferi u reprezentaciji: "Nije dobro, ne sviđa mi se ovo"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETNA reprezentacija Hrvatske okupila se u Zagrebu uoči utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Slovačke i Azerbajdžana. 

Dejan Lovren poručuje da je razočaran atmosferom u reprezentaciji. Branič Liverpoola smatra da je nestala pozitivna atmosfera koja je krasila momčad tijekom Svjetskog prvenstva i vodila Hrvatsku do finala. 

"Ne želim nikoga uvrijediti, ne bih htio nešto krivo kazati... Žao mi je što u reprezentaciji nismo više takvi kakvi smo bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", rekao je Lovren nakon što je reprezentativne suigrače vidio na okupljanju.

"Imam neki osjećaj koji nije dobar. Kao, eto, ono što smo napravili u Rusiji, to je to, nema dalje. Nije mi to drago. Jasno mi je da se otkazuje zbog ozljeda, i ja sam bio u takvim situacijama. A ostale situacije mogu prihvatiti, ali samo donekle", poručio je u razgovoru za Sportske novosti očito misleći na to da je Ivan Rakitić nastup otkazao zbog neriješenog statusa u Barceloni.

Embed from Getty Images

Otkrio je i da mu je Jürgen Klopp nakon propalih pregovora o transferu s Milanom i Romom rekao da je i dalje potreban Liverpoolu te da računa na njega.

Pročitajte više