Ludo kolo najluđe domaće lige. Futsal Dinamo iskoristio kikseve rivala

Foto: Sandra Novaković Milašinčić/Futsal Dinamo

FUTSAL Dinamo je s uvjerljivih 5:1 slavio na gostovanju kod Osijeka. Time je iskoristio kikseve rivala te je došao na drugo mjesto tablice SuperSport HMNL koja je i ove sezone vrlo uzbudljiva i napeta. Junak utakmice bio je Neven Zonjić s tri gola, a Luka Perić i vratar Ante Piplica su dodali po jedan. Za domaćina je strijelac bio najbolji prošlosezonski golgeter lige Andrej Pandurević.

U derbiju kola su Novo vrijeme i Olmissum podijelili bodove (2:2). Lima i David Barbarić su bili precizni za domaće, a Duje Kustura i Antonio Juretić za goste. Lider prvenstva Futsal Pula Stanoinvest je izgubila na teškom gostovanju u Vrgorcu. U 4:3 trileru za domaću ekipu zabijali su Josip Bošković, Marko Gašpar, Mateo Kozarić i Ivan Grbavac dok dva gola Manola Bilića i jedan Jesusa Blazqueza nije bio dovoljan.

U petak je Uspinjača Gimka došla do novog velikog boda protiv rivala s dna ljestvice, šibenske Crnice koja se spasila poraza u zadnjim trenucima susreta. Posljednja utakmica kola između Squarea i Torcide igra se u nedjelju, a onda slijedi pauza zbog reprezentacije koja igra prijateljske oglede sa Slovenijom. Jučer je reprezentacija saznala protivnika u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Rezultati 13. kola:

Uspinjača Gimka - Crnica 2:2

Vrgorac - Futsal Pula 4:3

Osijek - Futsal Dinamo 1:5

Novo Vrijeme - Olmissum 2:2

Pročitajte više