MA KOJI FAIR PLAY Uzeo loptu protivniku koji je stao zbog ozlijeđenog igrača pa zabio gol

Foto: Screenshot

IAKO nova sezona traje tek dva mjeseca, nagradu "Nesportski potez godine" već sad možemo dodijeliti. Teško da ćemo do sljedećeg ljeta vidjeti veću antipropagandu fair playa od one Sörena Eismanna, veznjaka njemačkog trećeligaša Carl Zeiss Jene.

On je jučer u 60. minuti utakmice 8. kola protiv Meppena zabio potpuno regularan, ali potpuno nesportski gol. Dok je Eismannov suigrač ležao na travnaku, igrač gostujućeg Meppena je stao, digao ruku i pokazao domaćinima da stanu jer njihov igrač leži.

No Eismann je imao druge planove. Mrtav-hladan uzeo je protivniku loptu, sjurio se prema golu i smanjio zaostatak svoje momčadi na 1:2. Gostujući igrači podivljali su i počeli su natjeravati zločestog Eismanna po terenu, ali sudac je pokazao na centar kao da se ništa nije dogodilo.

Da stvar bude bolja, Eismann je devet minuta prije kraja zabio i drugi gol za konačnih 2:2 i tako se prometnuo u (anti)junaka utakmice u Jeni.

"Jasno mi je da se ljute, ali ja nisam vidio nikoga da leži na terenu", pravdao se Eismann nakon utakmice, dok je njegov trener rekao da nije baš najbolje postupio, ali da ne može ništa komentirati jer incident nije vidio.

Pročitajte više