NBA

Magic: Ako su mogli tako igrati na uličnim koševima, moći će i u dvoranama

Foto: Getty Images

LEGENDARNI Magic Johnson gostovao je na CNN-u te iznio svoje mišljenje o nastavku NBA lige i prilagodbama koje će svi morati učiniti.

"Mislim da će se sport vratiti, samo je pitanje kad ćemo virus staviti pod kontrolu. Kad broj zaraženih opadne i kad se stanje stabilizira, mislim da će se sport vratiti", rekao je bivši košarkaš LA Lakersa, koji s tim klubom formalno više nema ništa, ali je suvlasnik bejzbolske franšize LA Dodgersa.

"U MLB-u se priča o povratku tijekom svibnja i nadam se da će se to dogoditi, ali igrači moraju biti sigurni. Amerika treba sport i on će se nastaviti, ali ključ je kad će se navijači moći vratiti u dvorane i na stadione", rekao je jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

To je potegnulo pitanje LeBrona Jamesa, koji je više puta izrazio zabrinutost zbog igranja u praznim dvoranama.

"Teško je igrati bez navijača, ali nakon što odigraju prvu utakmicu, igrači će se naviknuti. Svi smo igrali na uličnim i školskim igralištima, gdje nije bilo navijača. Košarkaši će se znati prilagoditi, vjerujte mi. Ti momci žele vidjeti tko će biti prvak, a ja se veselim ispratiti hoće li to biti Lakersi", završio je Magic.

Pročitajte više