Maguire: Želim igrati svaku utakmicu za United i Englesku. Dovoljno sam dobar

Foto: EPA

HARRY MAGUIRE, branič engleske reprezentacije i Manchester Uniteda, istaknuo je da će biti neuspjeh ne bude li Engleska osvojila Europsko prvenstvo 2024. godine. Često kritizirani Maguire bio je dio engleske reprezentacija koja je na SP-u u Rusiji osvojila četvrto mjesto, igrao je Euro 2020. na kojem je Engleska izgubila u finalu od Italije i SP u Kataru gdje je ispala od Francuske u četvrtfinalu.

"Vjerujem da imamo igrače za naslov. Ako ne osvojimo turnir, bio bi to neuspjeh. Do sada sam bio na tri velika turnira i došao sam tako blizu. Mislim da smo igrali jako dobro na Svjetskom prvenstvu i na kraju smo ispali od dobre francuske momčadi. Imamo toliko talenta i toliko dobrih mladih igrača", rekao je Maguire. 

Maguire: Dovoljno sam dobar

 

Engleska je kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. otvorila gostujućom pobjedom protiv Italije (2:1), a u nedjelju će na Wembleyju igrati protiv Ukrajine. Maguire je odigrao samo 11 utakmica u Premier ligi ove sezone nakon što su ga iz prve momčadi izgurali Lisandro Martinez i Raphael Varane.

"Želim igrati svaku utakmicu za svoj klub i svoju zemlju. Osjećam da sam dovoljno dobar da igram na visokoj razini i to sam dokazao u zadnjih pet, šest godina," poručio je.

 

Pročitajte više