LIGE PETICE

Majka autističnog dječaka kojem je Ronaldo razbio mobitel: Nazvao me i rasplakao

Foto: EPA

SARAH KELLY, majka autističnog dječaka kojem je Cristiano Ronaldo u travnju ove godine namjerno razbio mobitel, u razgovoru za britanski Mirror otkrila je da ju je Portugalac nakon tog incidenta nazvao kako bi joj se ispričao. Podsjetimo, Ronaldo je u frustraciji nakon utakmice Manchester Uniteda i Evertona izbio dječaku mobitel iz ruke dok ga je snimao u prolazu prema svlačionici. Kako se doznalo nakon toga, dječakovo ime je Jacob Kelly.

Zazvonio mi je mobitel, a s druge strane sam čula glas koji je rekao 'Dobar dan, ovdje Cristiano Ronaldo", ispričala je Sarah Kelly pa nastavila: "Pitao me želimo li se naći njegovom obitelji, nije znao ni ime mog sina, oslovljavao ga je s 'dečko'. Nakon toga mi je rekao da zna da Jacob ima problema. Rekla sam mu da je on taj koji ima probleme", ispričala je Sarah.

Rekao je da nije napravio ništa loše

"Ronaldo se ispričao i rekao da nije napravio ništa loše. Rekao je da nije ozlijedio ni ubio nikoga. To me jako naljutilo i pitala sam ga: 'Udaranje mog sina, od čega mu je ostala masnica, nije ozljeđivanje?"' rekla je Sarah te napomenula da nakon razgovora s Ronaldom nije mogla prestati plakati te da ga je doživjela kao arogantnu osobu.

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio ispriku Jacobu, kojeg u objavi nije imenovao, ali je bilo jasno da misli na njega te ga pozvao da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu.

Pročitajte više