Majka dječaka kojeg je Ronaldo napao: Trebao se umiroviti i ostaviti sve nas na miru

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO neće danas debitirati za Al Nassr u susretu 12. kola saudijske lige protiv Al Taeeja. Iako je navijači pokupovali svih 28.000 ulaznica u nadi da će vidjeti novu zvijezdu momčadi, to se neće dogoditi jer Portugalac nema pravo nastupa zbog kazne koju mora odraditi.

Naime, engleski nogometni savez kaznio je Cristiana Ronalda s 50.000 funti i dvije utakmice nakon što je u travnju prošle godine nakon utakmice protiv Evertona razbio mobitel dječaku na tribini. Kaznu je Ronaldo dobio u studenom netom prije pauze zbog Svjetskog prvenstva. Nakon toga je raskinuo ugovor s Unitedom i nije odslužio dvije utakmice suspenzije koje prema FIFA-inim pravilima mora odslužiti u sljedećem klubu u domaćim natjecanjima.

Podsjetimo, Ronaldo je izgubio živce nakon poraza od Evertona u Premiershipu te je svoju frustraciju iskalio na dječaku s kojim se susreo na putu prema svlačionici nakon poraza na Goodison Parku. Dječak je snimao igrače Uniteda dok su odlazili u svlačionicu, a Ronaldo ga je udario po ruci te mu razbio mobitel.

"Želimo samo ispriku"

Dječakova majka Sarah Kelly dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača Uniteda u svlačionicu.

Majku dječaka kontaktirao je Daily Mail za komentar Ronaldove kazne. "Razbjesnim se na spomen njegova imena. Ni meni ni mom sinu Jacobu nije se nikad pravilno ispričao. Kad me nazvao u travnju samo se hvalio, samo je o sebi pričao. Trebao se umiroviti i sve nas pustiti na miru. Odrekli su ga se u Unitedu i Portugalu i jasno je da sad ljudi vide kakav je on zapravo", izjavila je i dodala:

"Jacob i ja doživjeli smo puno stresa zbog njega. Tretira nas se kao da smo kriminalci, a ne žrtve u svemu ovome. Ne radi se o novcu, od njega samo želim poštenu ispriku."

Pročitajte više