Maloča odbio potpisati ugovor s Hajdukom i pobjegao iz Splita

 HAJDUKOVCI su danas otputovali na pripreme u Sloveniju bez Maria Maloče. Stoperu je bio ponuđen ugovor prema kojem bi zarađivao deset tisuća kuna mjesečno, međutim 19-godišnjak je to odbio. Budući da mu je klub postavio ultimatum: bez ugovora nema priprema, Maloča nije otišao s ostatkom momčadi. Mladi branič se vratio u Zagreb i moguće je da prijeđe u Dinamo.

"Maloči je, po nama, bio ponuđen korektan ugovor, ali ga on nije želio potpisati. Stav kluba je da igrač koji nema ugovor ne može ići na pripreme. Jučer je bio zadnji dan za potpis, pošto Maloča nije potpisao, igrači su otišli bez njega", rekao nam je glasnogovornik kluba, Davor Pavić.

Iako iz Hajduka već pola godine govore kako će potpisati ugovor s Maločom, ali kao što se vidi ništa od toga. I ne samo to, Maloča je najboljem putu da završi u Dinamu.

"Ne mogu komentirati hoće li Maloča otići u Dinamo"

"Ne mogu komentirati hoće li on prijeći u Dinamo. A što se vašeg pitanja hoće može li se vratiti u Hajduk, možda se vrati, ali ne želim ništa prejudicirati", izjavio je Pavić.

Kao moguća pojačanja Hajduka za sljedeću sezonu spominju se Chiumento, Slavkovski i Skoko koji je sve dalje od Poljuda, a još nije riješena situacija sa Cernatom i nezadovoljnim Rukavinom.

"Što se tiče pojačanja nema ništa nova. Također, ista je situacija i sa Cernatom i s Rukavinom koji trenira s momčadi", zaključio je Pavić u razgovoru za Index.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više