Mamić prozvao Bobana ratnim profiterom: "Dok je Hrvatska stenjala pod tenkovima, on je uzeo lovu"

Foto: Index

ZDRAVKO MAMIĆ obratio se javnosti na novoj konferenciji za medije, na kojoj se okomio na USKOK, hrvatsko pravosuđe, medije i navijače zbog svega što se događalo posljednjih tjedana vezano za njegovo suđenje u Osijeku i svjedočenje Luke Modrića.

Mamić je u svoju obranu pokazao privatni registar podjele Dinamovih transfera te prezentirao ugovore na temelju kojih su bivši igrači Dinama dijelili s klubom novac od transfera.

Posebno je istaknuo "mudrace iz velike četvorke", Darija Šimića, Igora Bišćana, Silvija Marića i Tomu Šokotu te "hrvatskog kapetana" Zvonu Bobana, kojeg je opet, kao i u nedavnom intervjuu za Index, prozvao ratnim profiterom.

"Evo, ovdje su njihovi ugovori, to je bila praksa, a novac su primali na račune u inozemstvo. Dok je Hrvatska stenjala pod tenkovima, čuveni kapetan je od 14 milijuna maraka 12 uzeo preko privatnog računa svog ujaka".

Još jednom je Mamić podsjetio i na detalj o kojem je također Index već pisao, o podjeli novca od transfera Gorana Ljubojevića, bivšeg napadača Dinama i Osijeka. Mamić je otkrio da je s Ljubojevićevim ocem Ninoslavom potpisivao ugovor na Županijskom sudu u Osijeku, upravo tamo gdje mu se danas sudi za izvlačenje milijuna iz Dinama. Ljubojević je bio predsjednik osječkog Županijskog suda, a danas sjedi u sudskom vijeću.

Pročitajte više