TRANSFERI

Mamiću je pobjegao iz Dinama pa potpisao za velikana. Sad ga tjeraju jer je višak

Foto: Facebook

AJDIN HASIĆ, 21-godišnji bosanskohercegovački nogometaš koji je prije više od tri godine pobjegao iz Dinama potpisavši raskid, ali ne i novi profesionalni ugovor, posljednje dvije godine bio je igrač turskog velikana Bešiktaša u kojem se nikad nije uspio nametnuti.

Odlukom Arbitraže HNS-a bio je igrač Modrih do 17. siječnja 2020. godine, a sporazumom svih strana postao je član Bešiktaša prije dvije godine. Danas turski mediji javljaju da je na odlasku iz Bešiktaša jer je označen kao višak u momčadi turskog kluba, a zasad nije poznato gdje bi mogao završiti karijeru.

Pobjegao iz Dinama

Podsjetimo, Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. U listopadu 2018. godine, prema informacijama s Maksimira, klub je igraču ponudio produljenje ugovora.

Budući da je Ajdin Hasić maloljetan, ugovor je trebao potpisati njegov otac. Da otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora - prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor. Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir, a mladi nogometaš napustio je Dinamo.

Pročitajte više