Manager Celtica: Pitanje je može li nam Rapaić u ovakvom stanju koristiti

TRANSFER Milana Rapaića u redove škotskog nogometnog prvaka Celtica još uvijek je pod znakom pitanja.

´Rapaić je sjajan igrač, međutim nije dovoljno fizički spreman. Pitanje je može li nam koristiti u stanju u kakvom se trenutačno nalazi,´ kazao je menadžer Celtica, Martin O´Neill, te dodao: Još uvijek nisam definitivno odlučio, no sve će biti uskoro razriješeno.´

Rapaić će tako možda platiti danak neprofesionalnog odnosa prema nogometu kojeg je demonstrirao proteklih tjedana. Od toga bi doduše profitirati mogao Hajduk, posljednja Rapaićeva opcija. No pitanje je bi li takav Rapaić pomogao i bilima.

Odluku o angažiranju Rapaića možda će ubrzati ozlijeda napadača Henrika Larssona, koji će pauzirati najmanje šest tjedana. Švedski internacionalac postigao je 34 pogotka u posljednja 35 nastupa za Celtic i njegov izostanak bit će veliki hendikep za Celtic.

Čelnici Celtica ipak su angažirali jednog igrača - slovačkog reprezentativca Stanislava Vargu. Bivši branič engleskog premierligaša Sunderlanda, potpisao je za momčad iz Glasgowa ugovor do kraja sezone. ´U Sunderlandu nisam dobio pravu priliku. Vjerujem kako ću se u Celticu uspjeti dokazati,´ kazao je Slovak.

Pročitajte više