Manchester City danas kupio čak tri igrača, a jedino Ćorlukina cijena ostala tajna

SVEN GORAN ERIKSSON radi punom parom, pa je tako Vedran Ćorluka jedan od čak tri nova igrača koja je samo danas predstavio Manchester City. Osim Ćorluke, za City su danas potpisali španjolski branič Javi Garrido, bivši igrač Real Sociedada, te Brazilac Elano, koji je prešao iz Šahtjar Donjecka.

Zanimljivo je da je samo cijena Ćorlukinog transera ostala tajna, dok je objavljeno da je za Garrida plaćeno 1,5 milijuna funti (oko 2 milijuna eura), a za brazilskog reprezentativnog veznjaka Elana 8 milijuna funti (oko 12 milijuna eura).

"Bilo je ovo vrlo produktivno jutro, a ishod su nova tri vrhunska igrača u Manchester Cityju.", izjavio je izvršni direktor Cityja  Alistair Mackintosh, koji je posebno zahvalio Thaksinu Shinawatri, svrgnutom premijeru Tajlanda, a odnedavno vlasniku kluba.

Ovog ljeta već su u Manchester City došli Rolando Bianchi (13 milijuna eura), Martin Petrov (7 milijuna), Geovanni (slobodan transfer) te Gelson Fernandes, čija je cijena jedina uz Ćorlukinu ostala tajna. Eriksson pak najavljuje kako još nije gotov sa "šopingom", a vrlo je vjerojatno da će već danas kao osmo pojačanje biti predstavljen Valerij Božinov, čiji je 8,5 milijuna eura težak transfer iz Fiorentine praktički već dogovoren.

Foto:mcfc.co.uk

Pročitajte više