MARIO MANDŽUKIĆ

Mandžukić nezadovoljan u Kataru, dva ljuta rivala ga žele vratiti u Europu

Foto: Instagram

PROŠLOGA tjedna u turskim se medijima mogla naći vijest kako Marija Mandžukića želi Bešiktaš. To je pisao list Fanatic.

Ovaj tjedan novu priču zavrtio je Yeni Akit Gazetes informacijom kako legendarnog hrvatskog centarfora prati drugi istanbulski div, Fenerbahče.

Navodno Fenerbahče radi na toj operaciji (što je Turke iznenadilo) i prvo moraju slomiti katarski Al Duhail, gdje Mario trenutačno igra nakon odlaska iz Juventusa prije tri mjeseca.

Turci pritom koriste jak argument - 33-godišnjak nije zadovoljan kvalitetom momčadi i lige pa se želi što prije vratiti europskom nogometu.

Fenerbahče pomno prati situaciju i pokušat će privoljeti bivšeg hrvatskog reprezentativca na dolazak.

Podsjetimo, u jučerašnjem intervjuu Medhija Benatije, Mandžukićevog suigrača iz Al Duhaila te bivšeg suigrača iz Juventusa i velikog prijatelja izvan terena, Mandžo navodno nije do kraja ispunjen u Kataru.

"Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome - u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine", ispričao je Benatia.

VIDEO: Mandžukićev gol Real Madridu u finalu Lige prvaka 2017.

 

Pročitajte više