Mandžukić ostaje u Juventusu do "kraja karijere", a još će dobiti i povišicu

Foto: EPA

JOŠ prije samo nekoliko tjedana kalkuliralo se da će Mario Mandžukić, dobije li uopće ponudu novog ugovora od Juventusa, morati pristati na smanjenje plaće. Međutim, nove informacije govore upravo suprotno.

Ne samo da bi Mandžo trebao uskoro produljiti ugovor na još jednu godinu nego će dobiti i povišicu te ostati u Torinu do 2021., kad će imati već 35 godina i biti blizu završetka karijere, barem na vrhunskoj razini.

Aktualni ugovor s Juventusom vrijedi do ljeta 2020., a težak je 3,5 milijuna eura. Talijanski mediji pišu kako će prema novome zaraditi 4,5 milijuna u jednoj sezoni, a tu nisu uračunati bonusi za osobne uspjehe i ispunjavanje momčadskih ciljeva. Za usporedbu, Super Mario je prošlog mjeseca odbio ponudu iz Kine, koja bi mu omogućila čak 10 milijuna eura po sezoni.

Bivši hrvatski reprezentativac i Stara dama već su, piše Tuttosport, postigli dogovor. Nakon što se utanače svi detalji, sve bi se trebalo formalizirati idućih dana, vjerojatno već prije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka s Atleticom. Juventus u utorak mora nadoknaditi poraz od 2:0 iz Madrida želi li među najboljih osam.
 

Pročitajte više