TRANSFERI

Mandžukić završava spektakularan povratak u Dinamo? Doznali smo što se stvarno događa

Foto: Nikola Solic (Reuters)

MARIO MANDŽUKIĆ (35) trenutačno je bez kluba nakon što je raskinuo s Milanom, u kojem je bio od siječnja. Proslavljeni hrvatski reprezentativac u potrazi je za novim klubom, a, prema pisanju T-portala, postoji šansa da se vrati u Dinamo.

Mandžukićev menadžer i Dinamo bez komentara

Neslužbeno doznajemo da od tog transfera neće biti ništa. Pregovori nisu u tijeku. Kontaktirali smo Mandžukićevog menadžera Ivana Cvjetkovića Tarzana, koji nije imao komentara na ovu glasinu. Potom smo kontaktirali Dinamo, iz kojeg su također poručili da nemaju komentara.

Međutim, iz izvora bliskih Dinamu doznajemo da je Mandžukićev transfer teško ostvariv. Tek ako bude odlazaka iz Dinama na poziciji napadača, onda bi se mogao postići dogovor o Mandžukićevom povratku.

Dinamo u rosteru od napadača ima Brunu Petkovića, Marija Gavranovića i Komnena Andrića, a vrlo blizu povratka u klub je i bivši Dinamov i Hajdukov napadač Duje Čop.

Mandžukić kupio stan u Zagrebu

Glasine o Mandžukićevom povratku podgrijala je i informacije da je ovih dana kupio stan u Zagrebu. Kako RTL Exkluziv doznaje, Mandžo je stan darovao samozatajnoj djevojci Ivani Mikulić te je njeno ime navedeno u vlasničkom listu luksuzne nekretnine.

Stan, koji se nalazi na osmom katu zgrade, ima pet spavaćih soba i prostire se na 273 četvorna metra. Dobar pogled na Zagreb puca s jedne od četiri lođe i četiri terase.

Mandžukić je u karijeri igrao za Marsoniju, NK Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus, Al-Duhail i Milan.

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 89 utakmica i zabio 33 gola, čime je drugi najbolji strijelac reprezentacije u povijesti, iza Davora Šukera. S Hrvatskom je 2018. osvojio srebrnu medalju na ruskom Mundijalu.

Pročitajte više