MARIO MANDŽUKIĆ

Mandžukića su pitali je li ga Ronaldo potjerao iz Juvea. Ovako je sve objasnio

Foto: EPA

MARIO MANDŽUKIĆ jučer je predstavljen kao novi igrač Al-Duhaila i pred novinarima nakon što je napustio Juventus poslije četiri i pol godine. Dočekan je poput kralja, a talijanski mediji nagađali su da je zbog Portugalca Cristiana Ronalda morao otići iz kluba.

Hrvatski napadač izuzetno rijetko nastupa pred medijima, najčešće važne poruke šalje na društvenim mrežama pa se tako od Stare dame oprostio porukom na Instagramu koja je objasnila Juventusov odnos prema njemu.

Nakon potpisa za katarski klub zahvalio se bivšim treneru Maxu Allegriju te bivšem direktoru Beppu Marotti. Na novog Juveovog trenera Maurizija Sarrija te sportskog direktora Fabija Paraticija nije se osvrtao.

"Ne igrati je za mene bilo novo iskustvo, ali borac sam cijeli život i borio sam se kako bih ostao u formi. Očito moram upoznati svoje nove suigrače, ali osjećam se dobro i ostao sam u dobroj kondiciji. Ali ne volim govoriti o prošlosti, zato gledam prema naprijed. Sve što sam želio reći o tome sam rekao putem društvenih mreža i ne želim se ponavljati", rekao je 33-godišnji napadač.

Talijanski mediji nagađali su da se Mandžukić sukobio s Cristianom Ronaldom te da je zbog toga postao bivši u Torinu.

"Svi znaju da je nevjerojatan igrač i toliko naporno radi na poboljšanju sebe. Zaista sam uživao igrati s njim jer smo se savršeno razumjeli", rekao je novinarima Mandžo i tako raščistio cijelu situaciju.

Mandžukić za Juventus nije igrao još od svibnja 2019. godine, kada ga je Juventus izbacio iz prvog sastava. Imao je priliku otići u Manchester United, ali odlučio je doći u Katar.

"Još uvijek moram upoznati suigrače, ali već sam se sreo s Benatijem s kojim sam igrao u Juventusu i super se slažemo. Ne volim govoriti o prošlosti, gledajmo u budućnost", rekao je.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više