MARIO MANDŽUKIĆ

Mandžukićeva reakcija nakon Ronaldovog poništenog gola je hit među navijačima Juvea

Foto: Screenshot (DAZN)

JUVENTUS je u prvom kolu Serie A odigrao kod Udinesea 2:2. Utakmicu s tribina Dacia Arene pratio je i legendarni hrvatski nogometaš Mario Mandžukić.

Mandžukić, koji je trenutačno bez kluba nakon raskida s Milanom, našao se na tribinama Udineseovog stadiona kako bi pogledao utakmicu Udinesea i Juventusa.

Juventus je u dramatičnoj utakmici ispustio 2:0 vodstvo s poluvremena, a u 94. minuti Cristianu Ronaldu poništen je pogodak za 3:2 Juventusa.

VAR ga je uhvatio u milimetarskom zaleđu, a sudac Pezzuto nakon pregleda snimke poništio je taj pogodak.

Mandžukić je emotivno proživljavao te trenutke i još je jednom oduševio navijače Juventusa. Pjevao je s Juventusovim navijačima "Ale, ale, Juve" nakon što je Ronaldo pogodio glavom za vodstvo, koje je ubrzo poništeno.

Mandžukić je za Juventus igrao od 2015. do 2019. S tim je klubom osvojio četiri naslova prvaka Italije, tri domaća kupa i jedan superkup. S Juventusovim navijačima imao je posebno kvalitetan odnos zbog svog beskompromisnog i borbenog stava.

U posebno dobrim odnosima je s Massimilianom Allegrijem, trenerom koji se u Juventus vratio nakon dvije godine pauze.

Allegri je u prvom mandatu vodio Juventus od 2014. do 2019. godine, a Mandžukić je pod njegovim vodstvom bio standardni prvotimac.

Odlaskom Allegrija u proljeće 2019. godine Mandžukić je postao višak u Juventusu.

Pročitajte više