ZANIMLJIVOSTI

Manekenka nogometašu rekla da izgleda kao žaba: "I onda dobijem ovakve uvrede"

Foto: EPA-EFE

AFRIČKA manekenka Pretty Nora (Lijepa Nora) komentirala je nogometaše jer se trenutačno igra Afrički kup nacija. Kako bi, valjda, bila zanimljiva javnosti, izabrala je najgluplji način za to. 

Na Twitteru je napisala da se sa senegalskim nogometašem, 20-godišnjim Krepinom Diattom, ne bi vjenčala ni da joj netko ponudi 50 milijuna dolara jer izgleda "kao žaba".

Pritom je priložila njegovu fotografiju s djevojkom. Jasno, izazvala je brojne negativne reakcije. Poruku je brže bolje obrisala, no prekasno, Club Bruggeov veznjak iz Senegala je to vidio.

"Žao mi je što vidim da se moja afrička braća sa mnom izruguju, da rasizam stiže iz moga doma. Radim u korist našeg lijepog i voljenog kontinenta, a zauzvrat dobivam uvrede. Trebam vašu podršku, a ne grube riječi. Bog mi daje snagu, a što se tiče mog fizičkog izgleda, ponosan sam na svoj izgled."

Lijepa Nora se ubrzo ispričala i pokušala okrenuti situaciju na šalu.

"Nisam htjela biti nepristojna", njen je jeftin pokušaj spašavanja.

Diatta je inače na Afričkom kupu nacija zabio prekrasan gol protiv Tanzanije u pobjedi 2:0, a u drugome kolu njegova je reprezentacija izgubila od Alžira 1:0.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više