HRVATSKI NOGOMETAŠI

Marca: Barceloni prijeti crvena pošast iz Hrvatske koja nemilosrdno zabija

Foto: EPA

BARCELONA sutra od 21 sat igra utakmicu 26. kola španjolske La Lige, a protivnik će joj biti Osasuna koju predvodi hrvatski napadač Ante Budimir.

Katalonska momčad ide na gostovanje u Pamplonu, a Marca je uoči tog susreta objavila preporuke za klađenje nakon što su njeni novinari analizirali kladionice.

Među tim preporukama našao se i segment koji se odnosi na Budimira. Madridski list označio ga je najvećom prijetnjom za Barcelonu, ali i sve Osasunine protivnike. 

Nahvalili su napadača hrvatske reprezentacije

Poseban dio posvećen Budimiru naslovljen je Budimir, crvena pošast, a u njemu je iznesen stav prema kojem je to da Budimir zabija pogodak protiv Barcelone oklada koju se isplati odigrati.

"Hrvat je najbolji strijelac momčadi iz Pamplone, već neko vrijeme nemilosrdno zabija, a njegovi golovi bili su golovi odluke u dvije od zadnje tri utakmice. Njegova moć očituje se i u dodavanjima za suigrače, a to koliko efikasno iskorištava ponuđene prilike čini ga najvećom prijetnjom za Barcelonu", napisala je Marca o Budimiru.

Osim Budimira, Marca je i općenito prognozirala puno pogodaka u ovom susretu, a prognozu temelji na činjenici da su u posljednjih pet okršaja ove dvije momčadi pala čak 4.4 gola po susretu.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Pročitajte više